Muzica Pentru Relaxare Profunda Muzica De Vindecarea Emotionala Muzica Reiki De Relaxare 2019
DOWNLOAD >>> https://urlca.com/2tkonk
A venit timpul sa va destainui si eu cateva din bolile si afectiunile autovindecate de mine. Am dus o viata sportiva, fotbal, volei, altletism, muzica, fara sa fumez o zi. Va spun la toti sa tineti minte, in viata doi factori sunt ucigatori, stresul si fumatul. Eu am avut in anul 2013 un infarct miocardic din cauza stresului acumulat in timp, urmat de o operatie de by-pass. Niciodata nu am crezut ca mi se poate intampla mie asa ceva, si uite Dumnezeu m-a pus si la aceasta incercare, pe care am trucut-o cu nota zece. Dupa operatie am ramas cu niste stari de insomnie, atacuri de panica. Prostata o aveam deja, digestie proasta, reumatism, circulatie periferica foarte proasta si dupa operatie, rautate, dusmanie, eu aveam tot timpul dreptate, suparari dese si lungi din orice si altele. A dat Dumnezeu, nimic nu e intaplator, sa aflu de la cumnata mea de aceste cursuri de vindecare holistica, Reiki, Karuna Reiki, Bioenergoterapie, Radiestezie. Am invatat aici cum se poate vindeca trupul, sufletul si mintea si mai ales o deschidere spirituala profunda. Dupa iesirea din spital eu nu am mai putut sa pronunt cuvantul dracu, nici sa injur sau sa zic ceva de rau. Nu aveam forta, nu aveam vlaga in mine, ma simteam rau din toate punctele de vedere. Acum toate aceste probleme de sanatate le-am rezolvat, merg in Stadionul National, fac 20 de km cu bicicleta, merg pe jos in continuare 5-6 km, innot, fac curatenie in toata casa singur si destul de des. Cu somnul a fost mai greu un pic, am luat o perioada tratament, am inceput autovindecarea Reiki, am inceput sa dorm mai mult si mai bine, am redus treptat medicatia pana am ajuns sa dorm in mod natural. Atacurile de panica imi dadeau mari dureri de cap, mergeam in stadion si numai dupa o jumatae de ora aveam niste stari, care ma faceau sa ma intorc imediat acasa. Autovindecarea in acest caz a durat mai putin, dar faceam doua sesiuni pe zi. Celelalte probleme, digestie, circulatie proasta, prostate si durerile de articulatii s-au vindecat in timpul celor 21 de zile de autovindecare. Starile pe care le-am avut la inceputul autovindecari si acum, cand imi fac tratamentul de intretinere sunt aceleasi: starea de liniste de relaxare care se instaleaza dupa primele 15 minute, cascat profund cu zgomote, stare de somn, mai adorm si eu dar nu pot ca trebuie sa-mi continui tratamentul, dureri prin anumite zone ale capului, in plexul solar, in tample, in talpi. Sa nu se sperie nimeni, aceste semnale care apar sunt benefice, energia Reiki lucreaza, ele dureaza 1-2 minute si trec imediat, eu m-am obisnuit cu aceste stari. Cel mai mult imi place cand apare acea caldura in toata zona capului, in special cand sunt cu mainile pe talpi.
Te invitam sa pasesti intr-un spatiu unde timpul se opreste in loc: Gabotti Prima Materia. Aceasta oaza de liniste, cu arome placute si muzica pentru suflet, iti va ajuta corpul si mintea sa regaseasca echilibrul si energia vitala.
Aceste capacitati difera de la individ la individ. Unii copii, din primii ani de viata au o predispozitie pentru muzica, altii pentru pictura, altii pentru stiinta, iar altii nu manifesta nici o atractie pentru nimic. Diferentele dintre modul de viata al oamenilor sunt enorme. In afara de acest lucru, sunt copii care se nasc morti sau care mor imediat dupa nastere la cateva zile, luni sau ani. De ce acestia sa aiba o existenta atat de scurta prin viata, fata de altii care traiesc 70-80 de ani. Raspunsul este unul singur si anume: reincarnarea ne poate explica totul. Faptul ca unii copii mor la nastere sau ca se nasc handicapati si traiesc in suferinta si mizerie, faptul ca oamenii nu sunt egali, totul este datorita karmei lor, destinului care li se programeaza inainte de nastere in lumea astrala. Ei trebuie sa treaca prin suferinta pentru a se putea purifica din punct de vedere spiritual. In afara reincarnarii este imposibil sa explicam aceasta diversitate frapanta intre anomaliile aparente de injustitie si repartitia bucuriei si suferintei. Felul in care s-a desfasurat viata terestra, isi are efect in urmatoarea reincarnare, sau se poate intinde chiar pe parcursul mai multor vieti, atunci cand sunt prea multe datorii acumulate, ce se leaga si de karmele altor spirite.
,,Va urmaresc munca mai mult de un an de zile. Ingerul meu pazitor m.a indrumat catre dumv. Cred cu tarie. Daca imi permiteti, as vrea sa va impartasesc trairile mele din meditatia ghidata de dumv cu Ingerul pazitor. Urmarind meditatia,m.am trezit intr.o poiana cu flori colorate,si mergind spre o padure ce era la marginea poienii,calcam pe tot felul de serpi. Am intrat repede in padure,unde era un miros imbatator de brad. Am mers pe o poteca ce cobora usor,auzind in stinga mea susurul unui izvor ce imi dadea senzatia de pace si curatenie,puritate. Repede,am ajuns la marginea padurii,am vazut riusorul curgind de la stg mea spre dreapta,prin fata mea. Era limpede si aveam senzatia de pace. Peste riusor era un podet din lemn,cam lat de un metru si cu bare laterale pentru maini. Am trecut in siguranta podetul si imediat,in fata mea,cam la 5 m incepea o stinca abrubta,si inalta,cenusie. Atunci,am simtit rumoare in jurul meu. Au aparut 4 soldati ,2 in dreapta mea si 2 in stinga mea si pe podet alti 6. Nu ma miscasem deloc,dar eu mai ,,vad si cu ceafa,,. Toti soldatii erau in armuri argintii miedevale si eu aveam numai platose pe piept si spate. Totul se petrecea in fractiuni de secunda. Urmarind meditatia,a aparut din spatele stincii,in dreapta mea,o fiinta alba cu ochi si par negru,imbracata in vesmint albastru electric si cu aripi mari,albe,ca de flutur. Era cam de inaltimea mea,cu trasaturi asiatice si se uita cu blindete la mine. Era insotita de 4 fiinte cam de 1m ca niste maimute,dar din lut. M.am intrebat daca este inger,dar, mental am primit raspuns ca este ,,zânisoara,, In acelasi timp,pe partea dreapta a stincii(deci partea mea drpt) au coborit usor,pe o poteca,un grup de fiinte intr.o lumina alb aurie. Toate purtau aripi ingeresti. Un baietel cam de 5 ani cu un arc cu sageti in mina,o fetita cam de 10 ani si un inger ca un tinar de 18 ani. Toti ma priveau cu blindete si s.au oprit la baza stincii. Instantaneu,in virful stincii a aparut o lumina puternica,alb stralucitoare. Stiam ca este ingerul meu pazitor pt ca am auzit o muzica blinda si simteam o bucurie in suflet. Stiam ca era ingerul meu pazitor. Il vedeam numai pina la mijloc,restul era o lumina orbitoare,dar blinda,in care se intrezarea un chip si niste aripi imense. Straiul era in pietre stralucitoare variind de la alb,la roz si auriu. Avea o inaltime mare,cam peste citiva metri. Am indraznit sa.l intreb cum il cheama si mi.a spus numele,telepatic. Mi.a spus citeva fraze,dar, fiind asa impresionata de aceasta aparitie nu am retinut nimic. Mi.a spus ca subconstientul meu a retinut ce mi.a spus. Stateam intr.o stare de beatitudine si recunostinta. Conform meditatiei ,am multumit tuturor si aceste fiinte au disparut incet,incet. Au disparut si soldatii in armura,iar eu nu mai aveam armura metalica ci acum,tot corpul si capul erau acoperite de un strat cam de 10 cm, fluid, fara culoare care am inteles ca era protectia mea de acum incolo. Conform meditatiei ,urmind vocea dumneavoastra, m.am intors spre padure, am trecut riul pe podetul de lemn ,am intrat in padurea cea verde care acum parca ma umplea de sentimentul ca sunt ff sanatoasa. Am urcat delusorul si am iesit ,repede,in poiana cu flori si soare. Acum nu am mai calcat pe serpi, disparusera. Am multumit tuturor,pt aceasta minunata meditatie si m.am reintors in realitate. Ma simteam bine,sanatoasa,puternica, curajoasa si cu bucurie in suflet. Multumesc mult,mult pt aceasta minunata meditatie. Multumesc mult lui Dumnezeu si Sf Ingeri de Lumina pt ca mi.au dat prilejul sa va cunosc. Imi este tare drag glasul dumv. Cu recunostinta si Iubire Hristica ,va multumesc si astept mereu clipurile dumeavoastra.,,
Rodica se vindeca si isi schimba perceptia dintr-o sedinta. ,,Numele meu este Rodica. De când mi-au murit ambii părinți am dus o viață ternă, într-o rutină dureroasă:serviciu,casă, biserică, parastase, boli,necazuri,frici.O viață fara bucurie, fără iubire, fără speranță. Nu mai observam nimic in jurul meu,nici natura,nici dragalasenia copiilor,nici frumusetea anotimpurilor.Totul se rezuma la muncă și obligații. Eram in pragul deznădejdii, când pe youtube am gasit canalul d-lui psiholog terapeut Ion Stefan. Sunt absolut convinsă că Dumnezeu a făcut posibilă această întâlnire, ca o noua șansă pentru vindecarea sufletului meu. După prima ședință de terapie,ce pentru mine a fost o slujire inedită, senzația mea a fost că m-am născut a doua oară. Acum percep realitatea înconjurătoare cu totul altfel: culorile sunt strălucitoare, aud văntul si păsările, sesizeze o mulțime de aspecte si lucruri pe care înainte nu le vedeam. Acum mă simt cu adevărat vie,sunt liniștită, gândirea mi-a devenit organizată. Dacă înainte doream să realizez doua,trei lucruri si nu prea reușeam, acum pot realiza cinci,șase si îmi rămâne timp si pentru alte activități: relaxare,citit,rugăciune,internet. Timpul s-a dilatat!Am timp pentru toate si îmi și rămâne. Domnule Ion Ștefan, vă mulțumesc cu recunoștință și iubire pentru ajutorul primit, pentru credința, răbdarea și iubirea pe care ne-o dăruiți! Dumnezeu să vă binecuvântare și să vă sprijine în misiunea dumneavoastră de a ajută oamenii!,, Sa aducem Slava lui Dumnezeu ,Unicul Vindecator, pe care il Slujesc cu toata fiinta mea.
Mai devreme citeam din Terapia Iubirii Vindecarea prin Constiinta Hristica,Capitolul-Cine este Isus Hristos pt mine si am simtit cum un flux de iubire imi deschide inima imi relaxeaza tot trupul dupa care urca la cap simtind o relaxare profunda dupa care realizez ca am ochii in lacrimi.Inteleg ca este emotionant sa scrii o carte,sa se exprime Dumnezeu prin tine,sa dai mai departe iubirea Divina,mesajul pentru a trezi constiintele adormite.Pentru mine mine a fost un moment de constientizare si a fost intens.Multumesc cu iubire!Ana Maria. 59ce067264
https://www.encinitasbikramyoga.com/forum/beginners-yoga/download-broncos